Search
  • Formidable

Van dromen ga je niet dood

Van dromen ga je niet dood

Onze droom om in het rustige Frankrijk te wonen is uitgekomen, het runnen van een B&B is een beetje in de war geschopt door het Corona virus. Maar we laten ons niet kisten en dromen lekker verder. De tuin bijhouden geeft een therapeutisch gevoel, en je kan zo lekker dromen over wat je allemaal nog wilt. Nou dat is nog best wat!

Een zwembad staat hoog op het verlanglijstje, met een mooi terras ernaast, liefst een ronde, dan kun je lekker door zwemmen. Eigenlijk onzin, want we zitten maar op 15 km van de kust. Het bramenveld moet weiland worden, dus nog omheind, en dan 2 Alpaca’s erin! Oh zo leuk!

We willen een wandelpad realiseren over het hele terrein kun je dan een "rondje lopen" zalig na het eten. Een andere grote wens is schommels voor volwassenen (we cater exclusivly for adults) we zijn al aan het kijken waar we dat gaan realiseren. Maar er was hier behoorlijk wat achterstallig onderhoud aan de tuin, dus dat moet allemaal eerst klaar, zodat jullie, onze gasten heerlijk kunnen vertoeven in onze tuin, 2 schommelbanken hebben we al, maar ook die gaan we uitbreiden.

Maar die niet waagt die niet wint, en van dromen ga je niet dood!32 views1 comment

Recent Posts

See All